Click Muypil Protection İzmir Vajinal Estetik - Vajina Estetiği İzmir - Operatör. Dr. Merve BİÇER - Genital Estetik, İdrar Kaçırma Tedavisi İzmir

Telefon: +90 232 330 40 10        GSM: +90 532 620 83 33        GSM: +90 505 221 03 10

info@mervebicer.com.tr

Op.Dr.Merve BİÇER
Vajinal Estetik

Anasayfa   >   Vajinal Estetik

Vajinal Estetik

Vajinal Estetik

Vajinal Estetik (Genital Estetik)

Vajinal estetik diğer adıyla genital estetik, kadınların cinsel alanındaki vajinal kanalın genişlemesinin, konjenital anormalliklerin ortaya çıkması, normal doğum kusurlarının ortaya çıkması veya yaşın ortaya çıkması için yapılan ameliyatlardır. Genital bölgedeki bu tür problemler kadınlarda inkontinans gibi sorunlara neden olabilir.Vajinal estetik operasyonlar arasında genital bölgedeki yapısal bozuklukların düzeltilmesi ve idrar kaçırma gibi sorunların tedavisi bulunur.

Bu operasyonlardan sonra kendine güven kazanılır ve cinsel ilişkide zevk artar. Başarılı bir vajinal estetik operasyonun bir sonucu olarak ortaya çıkan sorunları ortadan kaldırarak hastanın dar pantolon veya bikini gibi kıyafetleri rahatça giymesine izin verilir.

Tüm vajinal estetik operasyonlar cerrahi riskler açısından çok güvenlidir. Sonuçlar açısından, hem hastalar hem de doktorlar için oldukça tatmin edicidir. Sonuçlardan memnun olmayan hasta sayısı, en yüksek başarı oranına sahip operasyonlardan biri olan Vajinal Estetik Operasyonlardan sonra çok düşüktür. En yaygın genital estetik operasyonları aşağıdaki gibidir;

  • Labioplasti (küçük dudakların deformasyonlarının giderilmesi)
  • Klitoris estetiği (klitoral hudoplasti)
  • Vajinopasti (Vajina daraltma)
  • Kızlık Zarı Onarımı

 

Labioplasti (İç Dudak Estetiği)

Dışarıdan görülen ve iç dudak olarak adlandırılan küçük dudaklar bazen konjenital, postnatal ve yaş ilerlemesi nedeniyle şeklini kaybeder. Bu hastayı hem görüntü hem de his olarak rahatsız edebilir. Ayrıca dar pantolon giyerken, bikini, mayo gibi dudaklardan dışarıdan da emin olabilirsiniz. büyüyen ve deforme olmuş.

Labioplasti, doğal şekli ve şikayetlerin nedenini ortadan kaldırarak faktörler verilir.

 

Klitoris Estetiği  (Klitoral Hudoplasti)

Klitorisin şeklini düzeltme ve kalın formu azaltma ve normal şekle güzelleştirme süreci bu prosedür cinsel ilişki sırasında haz arttırır ve dar pantolon, mayo ve bikini giyerken daha rahat hisseder.

 

Vajinoplasti (Vajina Daraltma)

Kadın cinsel organlarının kasları hamilelik, normal doğum, ilerleyici yaş, kilo alımı, sigara içme, hormonal bozukluklar nedeniyle gevşeyebilir ve deformitelere neden olabilir. Bu aynı zamanda üriner inkontinansa da neden olabilir.

Kadının hem sosyal hayatını hem de kendine güvenini etkileyen bu durum, 15-20 dakika gibi kısa bir sürede uygulanan ve hasta sırasında ve sonrasında herhangi bir acı hissetmeyen Vajina Daraltma ile ortadan kaldırılabilir. operasyon. Ameliyattan sonra hasta derhal sosyal hayata dönebilir.

 

Kızlık Zarı Onarımı (Himenoplasti)

Kızlık zarı onarımı ikiye ayrılır. Biri uzun süreli onarımlar, diğeri kısa süreli onarımlar. Yakın zamanda cinsel ilişki olasılığı olmayan hastalarda uzun süreli onarımlar, bir hafta içinde cinsel ilişkiye girecek hastalarda kısa süreli onarımlar yapılmaktadır.

Uzun süreli onarımlar flep yöntemi olarak bilinen yöntemle gerçekleştirilir. Bu yöntemde dokular vajina yan duvarına dikilir. Böylece, cinsel ilişki sırasında, bu doku yırtılır ve kızlık zarı yırtılmasına ve kanamaya benzer bir durum yaratır. Kısa süreli onarım durumunda vajina, vajinaya atılan sütürlerle daraltılır ve böylece cinsel ilişki sırasında kanama oluşur.


Top