Click Muypil Protection Genital Estetik Nedir? - İzmir Genital Estetik - Operatör. Dr. Merve BİÇER - Genital Estetik, İdrar Kaçırma Tedavisi İzmir

Telefon: +90 232 330 40 10        GSM: +90 532 620 83 33        GSM: +90 505 221 03 10

info@mervebicer.com.tr

Op.Dr.Merve BİÇER
Genital Estetik Nedir?

Anasayfa   >   Genital Estetik Nedir?

Genital Estetik Nedir?

Genital Estetik Nedir?

Genital Estetik Nedir?

Kadınlarda genital estetik, genital bölgeye (iç ve dış dudak, vajina, klitoris etrafı ve perine bölgesine) uygulanan operasyonların tümü olarak ifade edilebilir. Bu operasyonlar estetik amaç taşıyabildiği gibi fonksiyonel fayda beklentisiyle de yapılıyor olabilir.

Jinekoloji alanında sıklıkla gözlemlenen bir rahatsızlık olan vajinal girişteki genişleme de izmir genital estetik sayesinde giderilebilmektedir. Yaygın olarak vajinanın elastik özelliğini yitirmesiyle ortaya çıkan cinsel problemlerin de giderilmesi için genital estetik önerilmektedir.

Genital bölgedeki diğer görünüm bozuklukları ise aşırı kilo alıp verme, doğum gibi olaylardan sonra meydana gelebilmekte ve izmir genital estetik ameliyatları bu gibi durumlara çözüm olarak uygulanmaktadır.

Genital Estetik Kimler İçin Uygundur!

Kadınlarda genital estetik işlemi, 18 yaşını doldurmuş ve psikojenik problemi olmayan , cinsel problem ve estetik kaygısı yaşayan kadınlara güvenli ellerde rahatlıkla uygulanan işlemdir.

Bu işlemler Nelerdir ?

  • Vajinoplasti vajina estetiğivajinal daraltma )
  • Labioplasti genital dudak küçültme , dolgu enjeksiyonu )
  • Klitoral hüdoplastiklitoris estetiği )
  • G noktası enjeksiyonu ( cinsel haz artımı için )
  • Perinoplasti ( Doğum sonrası yırtıkların düzeltim estetiği )
  • Himenoplasti ( Kızlık Zarı Tamiri )


Top